Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý článek. Také jsem něco podobného již dříve popsal. Ale blízká se na lepší časy. Dotace jsou už tak administrativně náročné a nepřehledné, že si stále více subjektů rozmýšlí o ně vůbec požádat. Třeba menší obce nemají vůbec šanci se v té džungli vyznat. A když byste zatoužil po dotaci od úřadu práce, tak budou muset vaši zaměstnanci vyplňovat osobní dotazník. Prostě hrůza. Takže doufám, že se dotace touto cestou zruší samy.

0 0
možnosti

DOTACE JSOU ZLO, já vím píšu to všude, ale záměrně.

Nejlepší dotace pro občany a firmy jsou ty peníze, které jim stát nesebere.

Nejefektněji investuje každý sám svoje peníze = úspora, není potřeba armáda úředníků = úspora, není žádné korupční prostředí = úspora, nejsou potřeba dotační lobbisté a dotační administrátoři (firmy) = úspora, odpadnou soudy týkající se dotací = úspora. Morální dopad je snad ještě větší závist, lhaní a kriminální jednání v souvislosti s dotacemi dělá onu "blbou náladu".

Troufám si tvrdit, že údajný propagovaný přínos veškerých buzeračních daňových nařízení je jen prkotina proti úspoře při zastavení dotací.

4 0
možnosti

Výborně napsáno, karma. Nyní sledujte, jak sem vlítne jeden diskutér, pro kterého jsou dotace božstvo, na kterém si udělal živobytí a místo, aby chodil kanály, o tom ještě mluví. Dotace přinejmenším do soukromého podnikání a naprosté většiny tzv. "neziskovek" jsou to největší svinstvo, jaké k nám kdy z brusele vylezlo.

2 0
možnosti

Myslíte Babiše ? Ten sem asi nevlítne :-P

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS