Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

milanalois

21. 11. 2010 18:36
Tak odporný nadpis!

Spojit německé slovo s pokleslým anglickým přepisem japonského slova cunami do odporného novotvaru zasluhuje okamžité vyloučení z KDU.

0 0
možnosti
K

krejcos

21. 11. 2010 18:24
Je to šumafuk.

Lidovci budou vždycky jenom stát na straně silnějšího, jak to dělají posledních 100let.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

21. 11. 2010 16:38
Nechci se vás dotknout

ale trochu mi to připomíná jásavé opěvování produktů multilevlové firmy poté, co se její obchodníček vrátil z motivačního mítingu. Namotivovanot veliká, budoucnost načrtnuta v zářivých barvách a už přemýšlí, co si počít s budoucím ziskem z obchodů, které si naivně myslí, že udělá. Tak skvělé produkty se přece prodávají samy. Většinou následuje těžké vystřízlivění. Ale nechci vám brát iluze. Zatím tomu věříte, stejně jako neustále věříte na mýtus křesťanské vyjímečnosti této firmy.

.

Ten problém, který KDU má totiž není pouze a jenom personální obsazení, ale navíc paraelní struktury uvnitř KDU, které si nakonec vždy prosadí svou a k tomu problém svatouškovství, vycházejicí z pocitu privilegovaného stavu. (Jedině vám přece může dát Bůh podporu, ne?)

.

Takže dokud nezmizí právě tyhle mesiášské představy a dokud nebudete aplikovat reálně pokoru, nemá tahle strana šanci. Je mi líto, ale spasitelským komplexem české ateistické voliče neoslovíte. 

0 0
možnosti
S

seelen

21. 11. 2010 16:30
Pokud se lidovci

chtěli zahrabat tak výsledek této obskurní partaje máme zde na talíři!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1167x
Věk: skoro 44, povoláním ekonom, myšlením účetní. Člen KDU-ČSL.

Seznam rubrik